Beleduc lavinamoji priemonė - žaidimas Saldainiai (22461)

Prekės kodas: 4014888224614-706

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Žaidėjai meta vienu kartu tris kauliukus su spalvomis ir turi atrasti saldainius, kuriuose yra išmestų spalvų kombinacija. Kas pirmas suranda tokį saldainį - jį paima. Laimi tas žaidėjas, kuris žaidimo metu surenka daugiausiai saldainių.

€2995 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BELEDUC

Beleduc inovatyvūs edukaciniai / lavinamieji žaidimai padeda vaikams visapusiškai vystytis. Tokie žaidimai - puiki priemonė vystyti atskirus vaikų įgūdžius metodiškai. Beleduc lavinamieji žaidimai ilgaamžiai, todėl pasitarnaus ne vienai vaikų kartai.


Beleduc lavinamoji priemonė - žaidimas Saldainiai

 

Žaidėjai meta vienu kartu tris kauliukus su spalvomis ir turi atrasti saldainius, kuriuose yra išmestų spalvų kombinacija. Kas pirmas suranda tokį saldainį - jį paima. Laimi tas žaidėjas, kuris žaidimo metu surenka daugiausiai saldainių.

Žaidimo sudėtis:

  • 41medinis saidainis
  • 3 kauliukai su spalvomis
  • žaidimo kilimėlis
  • Žaisti gali 1-8 asmenys

Žaidimas skirtas vaikams nuo 4 metų amžiaus

Galite įsigyti analogišką žaidimą XXL dydžio (kodas 25560)

Lavinama:

  • Kūrybiškumas. Per skirtingas išraiškos formas (piešimą, lipdymą, eksperimentavimą, grojimą ir kitas panašias priemones) vaikai pažįsta ir supranta juos supantį pasaulį. Taip vaikai įgyja pirmąją patirtį ir svarbius asmeninius patirimus.
  • Socialiniai ryšiai. Socialiniai ryšiai yra viso mokymosi proceso pagrindas. Vaikai susipažįsta su visuomenėje nusigulėjusiomis elgesio normomis ir taisyklėmis, mokosi pažinti save kaip individą, mokosi bendrauti su aplinkiniais, pažinti ir valdyti savo skirtingas emocijas.
  • Kūno pažinimas. Liesdami ir jausdami vaikai mokosi suvokti ir klasifikuoti paviršius ir formas. Sąmoningas raumenų darbas ir tikslinių užduočių atlikimas padeda vystyti vaiko motorikos sistemą. Taip pat skatinamas savo kūno, higienos, mitybos suvokimas.
  • Skaičiavimo įgūdžiai. Vaikai žaisdami su įprastais jo aplinkai daiktais pažįsta tokias charakteristikas kaip forma, svoris, tūris. Vaikai įgyja supratimą apie kiekį ir skaičius, susipažįsta su skaičiavimo ir geometrijos pagrindais, supranta laiko ir erdvės sąvokas, jas išmoksta klasifikuoti.
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rinkinyje yra Magnetinė kūrybiškumo lentelė ir pieštukas. ..
€1295
555
Vaikai turės sukabinti reikiamas kojinaites ant džiovinimo virvelės. Kabinant kojinaites reikės atsi..
€3795
2403
Žaidimo "Laivų mūšis" vaikiška versija. Žaidimo metu vaikai išmoks..
€3995
2482
Confetti blyneliai išberiami ant tekstilinio kilimėlio ir žaidimas prasideda! Dabar reikės gr..
€3995
2566
Rašyti
Skambinti