Beleduc lavinamoji priemonė - medinė rūšiavimo dėlionė Gyvūnų karalystė (11160)

Prekės kodas: 4014888111600

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Šios dėlionės mažiausiems skirtos įvairiems žaidimo scenarijams. Vaikas gali bandyti atrasti tinkančią dėlionės detalę kitai detalei, sukurti savo fantazijų gyvūną.

€1995 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BELEDUC

Šios dėlionės mažiausiems skirtos įvairiems žaidimo scenarijams. Vaikas gali bandyti atrasti tinkančią dėlionės detalę kitai detalei, sukurti savo fantazijų gyvūną.

Su medine rūšiavimo dėlione Gyvūnų karalystė vaikai galės ne tik rūšiuoti ir atrasti tinkmas detales, sudėlioti žinomą gyvūną, tačiau sudėlioti ir daug nematytų gyvūnų iš fantazijos pasaulio.

Dėlionė tinka vaikams nuo 4 metų amžiaus.

24 medinės detalės (46x32x4 mm) su medine lentele.

Lentelės dydis: 289x336x9 mm.

Dėlionės pagalba lavinama:

  • Gamtos pažinimas. Per gyvos ir negyvos gamtos stebėjimą, palyginimą, pasakojimą ir įvertinimą vaikai susipažįsta su gamtos mokslų pradmenimis (kaip biologijos, fizikos, chemijos, technologijos). Naudodamiesi jausmais ir klausdami „kodėl“ klausimus vaikai susipažįsta su juos supačia aplinka.

  • Kalba. Tiek aplinkoje, kurioje skatinama kalbėti, tiek bendraujant su suaugusiais vaikai vysto savo kalbą bei plečia savo naudojamą žodyną. Simbolių, raidžių ir figūrų pažinimas – tai pagrindas tolesniam kalbos ir mąstymo vystymuisi.

  • Kūno pažinimas. Liesdami ir jausdami vaikai mokosi suvokti ir klasifikuoti paviršius ir formas. Sąmoningas raumenų darbas ir tikslinių užduočių atlikimas padeda vystyti vaiko motorikos sistemą. Taip pat skatinamas savo kūno, higienos, mitybos suvokimas.
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rinkinyje yra Magnetinė kūrybiškumo lentelė ir pieštukas. ..
€1295
555
Rašyti
Skambinti