Beleduc lavinamoji priemonė - Rikša (64180)

Prekės kodas: 4014888641800-1199

Turimas kiekis: Susisiekti

Bėgimo ir vairavimo malonumas su Beleduc Rikša! Vaikai gali pavėžinti vienas kitą dviejų ratų rikša. EVA rankenos padės traukiančio vaiko rankoms nenuslysti. Mažas pagalbinis ratukas gale suteiks rikšai papildomo stabilumo.

Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BELEDUC

Su Beleduc transporto ir judėjimo priemonėmis (Top Trike produktų linija) vaikai patirs daug skirtingų įspūdžių. Vaikai išmoks važiuoti skirtingose padėtyse, išlaikyti kūno balansą, didinti greitį ir stabdyti, važiuoti skirtinga danga. Beleduc transporto ir judėjimo priemonių asortimentas labai platus. Priemonių rasite tiek darželinukams, tiek pradinių klasių moksleiviams.


Bėgimo ir vairavimo malonumas su Beleduc Rikša! Vaikai gali pavėžinti vienas kitą dviejų ratų rikša. EVA rankenos padės traukiančio vaiko rankoms nenuslysti. Mažas pagalbinis ratukas gale suteiks rikšai papildomo stabilumo.

Priemonės išmatavimai: 1220x650x500 mm

Aukštis iki keleivių suoliuko atramos - 500 mm,  vairalazdės plotis - 650 mm, aukštis iki keleivių suoliuko - 340 mm

Priemonės svoris: 10,5 kg

Tinka  vaikams nuo 3 metų

Top Trike garantuoja:

  • suteikiama 5 metų garantija Top Trike priemonės metaliniui rėmui
  • suteikiama 1 metų garantija visoms judančioms detalėms
  • ilgaamžį dažų padengimą
  • galimybę įsigyti atsargines detales
  • ilgalaikį padangų naudojimą (EVA pilnavidurės padangos)
  • gerą priemonės riedėjimą (kiekvienas ratas su dvejais pramoniniais guoliais)
  • galima įsigyti atsarginių detalių

Lavinama:

  • Kūno pažinimas. Liesdami ir jausdami vaikai mokosi suvokti ir klasifikuoti paviršius ir formas. Sąmoningas raumenų darbas ir tikslinių užduočių atlikimas padeda vystyti vaiko motorikos sistemą. Taip pat skatinamas savo kūno, higienos, mitybos suvokimas.

  • Kalba. Tiek aplinkoje, kurioje skatinama kalbėti, tiek bendraujant su suaugusiais vaikai vysto savo kalbą bei plečia savo naudojamą žodyną. Simbolių, raidžių ir figūrų pažinimas – tai pagrindas tolesniam kalbos ir mąstymo vystymuisi.
  • Socialiniai ryšiai. Socialiniai ryšiai yra viso mokymosi proceso pagrindas. Vaikai susipažįsta su visuomenėje nusigulėjusiomis elgesio normomis ir taisyklėmis, mokosi pažinti save kaip individą, mokosi bendrauti su aplinkiniais, pažinti ir valdyti savo skirtingas emocijas.

  • Gamtos pažinimas. Per gyvos ir negyvos gamtos stebėjimą, palyginimą, pasakojimą ir įvertinimą vaikai susipažįsta su gamtos mokslų pradmenimis (kaip biologijos, fizikos, chemijos, technologijos). Naudodamiesi jausmais ir klausdami „kodėl“ klausimus vaikai susipažįsta su juos supačia aplinka.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rinkinyje yra Magnetinė kūrybiškumo lentelė ir pieštukas. ..
€1295
555
Rašyti
Skambinti