Beleduc lavinamoji priemonė - kelio ženklų komplektas Kryptys (68170)

Prekės kodas: 4014888681707-420

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Naudojant kelio ženklus Kryptys galime mokinti vaikus saugaus eismo taisyklių. Priemonė pagaminta iš gumos (viduje įlydytas audeklas).

€5995 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: BELEDUC

Naudojant kelio ženklus Kryptys galime mokinti vaikus saugaus eismo taisyklių. Priemonė pagaminta iš gumos (viduje įlydytas audeklas).

Išmatavimai: 580x900 mm

Tinka vaikams nuo 3 metų

Lavinama:

  • Socialiniai ryšiai. Socialiniai ryšiai yra viso mokymosi proceso pagrindas. Vaikai susipažįsta su visuomenėje nusigulėjusiomis elgesio normomis ir taisyklėmis, mokosi pažinti save kaip individą, mokosi bendrauti su aplinkiniais, pažinti ir valdyti savo skirtingas emocijas.
  • Kūno pažinimas. Liesdami ir jausdami vaikai mokosi suvokti ir klasifikuoti paviršius ir formas. Sąmoningas raumenų darbas ir tikslinių užduočių atlikimas padeda vystyti vaiko motorikos sistemą. Taip pat skatinamas savo kūno, higienos, mitybos suvokimas.

  • Kalba. Tiek aplinkoje, kurioje skatinama kalbėti, tiek bendraujant su suaugusiais vaikai vysto savo kalbą bei plečia savo naudojamą žodyną. Simbolių, raidžių ir figūrų pažinimas – tai pagrindas tolesniam kalbos ir mąstymo vystymuisi.
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rinkinyje yra Magnetinė kūrybiškumo lentelė ir pieštukas. ..
€1295
555
Rašyti
Skambinti