Zometool konstruktorius - Creator 3 (01131)

Prekės kodas: ZT01131

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Konstruktoriaus sudėtis: 618 plastmasiniai stiebeliai, 180 jungčių / rutuliukų. Iš viso 798 detalės.

Rekomenduojamas amžius: 6m +

€20500 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Zometool

Zometool konstruktoriaus koncepcija:

Jungtyje (rutuliuke) yra 62 nišos, kurios yra trijų formų - trikampio, stačiakampio, penkiakampio. Konstravimas yra paprastas, intuityvus, lengvai parenkami konstravimui tinkami stiebeliai. Stiebelių spalvos (įprastuose rinkiniuose) atitinka jų galuose esančių jungčių formas: geltoni stiebeliai su trikampio formos jungtimis, mėlyni stiebeliai su stačiakampio formos jungtimis, raudoni stiebeliai su penkiakampio formos jungtimis). Konstruojant sudėtingas kompozicijas visada padės Zometool užkoduotos spalvos. Kiekvienos spalvos stiebeliai yra skirtingų ilgių. Tos pačios spalvos, tačiau skirtingų ilgių stiebeliai pagaminti vadovaujantis Dieviškąja proporcija (angl. Divine proportion). Dėl šios priežasties, konstruodami įvairias erdvines kompozicijas, visada atrasime būdą kaip jas paversti uždaromis.

Zometool yra unikali ir daug apdovanojimų laimėjusi lavinamoji priemonė, skirta erdvinių kompozicijų konstravimui. Ji labai pamėgta vaikų, tėvų, mokytojų bei mokslininkų visame pasaulyje.

Zometool Creator 3 rinkinyje atrasite paveikslėlių instrukciją, kurios pagalba jūs galėsite pradėti konstruoti. Tolimesnius žingsnius atliksite patys, vedami jūsų pačių fantazijos. Spalvota paveikslėlių instrukcija atvers duris į platų tyrinėjimų ir laisvo žaidimo pasaulį, kuriame galėsite kurti patys!

Konstruktoriaus sudėtis: 618 plastmasiniai stiebeliai, 180 jungčių / rutuliukų. Iš viso 798 detalės.

Rekomenduojamas amžius: 6m +

Lavinama:

  • Erdvės suvokimas
  • Koncentracija
  • Rankų koordinacija ir smulkioji motorika
  • Matemetika
 
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rinkinyje: 20 vnt., trijų sudėtingumo lygių užduočių kortelių; 97 jungtys; 383 vnt., &scar..
€13995
2570
Rašyti
Skambinti